Este important ambalajul în păstrarea calităţii produselor?

Posted on Posted in News
Ambalaje, sucuri si nectaruriVara aduce cu ea nu doar temperaturi ridicate, aduce cu ea şi o abundenţă de fructe şi legume dar şi plăcerea de a consuma sucuri şi nectaruri, ele reprezentând o valoroasă sursă de vitamine şi minerale.

Este important să păstrăm aceste calităţi o perioadă mai lungă de timp, dar cum?
Ambalajul este important.
Contribuie el la menţinerea caracteristicilor unor sucuri şi nectaruri de calitate?
Conform studiului derulat de Mercury Research, 87% dintre consumatorii de sucuri şi nectaruri intervievaţi, consideră că ambalajul de carton este cel mai potrivit pentru păstrarea calităţii produselor, 58% apreciază şi calităţile ambalajului de sticlă, iar 29% dintre respondenţi ar consuma şi produse ambalate în PET.
Mai multe detalii referitoare la acest subiect găsiţi aici.

Related Post

Recomandă si prietenilor...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *