Home
Regulament Cei mai iubiti angajatori - editia a IV-a


Alaturati-va  comunitatii eXPRIM. 

 Exprimati-va parerea si completati chestionare.

 

 Comunicati  cu membrii forumului. 

Creati-va propriile sondaje.

..............................................................................................................................................................................................

Bine ati venit!

Daca vreti sa va spuneti parerea si sa fiti siguri ca cineva o si asculta, ati ajuns in locul potrivit.

De cate ori nu vi s-a intamplat sa va placa un produs si apoi sa dispara de pe piata? De cate ori nu vi s-a intamplat sa va plangeti de produse si servicii si sa vedeti apoi ca nu a contat deloc? Asta se intampla pentru ca opiniile si evaluarile dvs nu ajung acolo unde trebuie la momentul potrivit. Tot asa, producatorii de bunuri si servicii doresc sa fie informati despre calitatea produselor pe care le vand sau despre calitatea serviciilor prestate de angajatii lor, insa le este greu sa obtina informatia atunci cand au nevoie de ea.

Daca deveniti membru in comunitatea eXPRIM aveti posibilitatea sa va spuneti parerea atunci cand producatorii sunt pregatiti sa asculteAtunci cand producatorii vor sa afle cum ganditi, ce opinii aveti si care e parerea dvs., noi va vom trimite o invitatie de participare la un studiu de piata. Daca veti completa chestionarul respectiv, atunci vocea dvs. va fi ascultata, fara ca identitatea dvs sa fie dezvaluita sau legata de ceea ce veti spune.
Mai mult, pentru a recunoaste importanta participarii dvs la fiecare sondaj, veti castiga puncte pe care le puteti apoi converti in bani sau obiecte. Aceste cadouri nu sunt o forma de plata pentru timpul pe care ni-l acordati, ci un gest de recunostinta si multumire pentru implicarea dvs.

In plus, ca membru al comunitatii eXPRIM, aveti posibilitattea sa schimbati opinii, sa aflati pareri si sa comunicati in cadrul forumului de discutii eXPRIM. In acelasi timp, puteti sa va creati propriile sondaje relevante pentru dumneavoastra. Orice curiozitate aveti si doriti sa cunoasteti parerea celorlalti, prin simpla lansare a unui sondaj, veti afla ceea ce gandesc cei care participa la sondaj.    

Daca cele de mai sus v-au trezit interesul, va invitam sa deveniti membru!

Acasa| Inregistrare| Forum| Membri| Contact| Termeni si Conditii| Intrebari frecvente

Powered by Mercury Research